uncovered

Försöker somna men det går inte, min hjärna är full med tankar allt från träning och vikt till kärlek.. har inte varit den bästa när det gäller träningen, har ej haft någon inspiration dessa senaste dagarna eller motivation för den delen heller. känner mig så dålig pga det! Men jag måste skärpa mig om jag vill nå mitt mål innan sommaren!!

sen kommer vi till kärleken, jag har hamnat i den situationen att jag gillar en person väääldigt mycket men vågar inte säga det till han för vi har varit vänner rätt länge.. men jag kan inte sluta tänka på han jag ler varje gång, jag hamnar i ett så kallat sagoland ... ush hatar sånt!! Är rädd för att bli sårad igen så vet ej vad jag ska göra..

fuck that ska sova nu haha xoxo



Kategori:

bad bad baaaad

Jag suger jag vet haha men har inte så mycket tid för datorn, jobbar för det mesta nu och har haft panik ang nyår men det löste jag och min syster :) Men har för övrigt ingeeett liv!! 
 

Trying to fill that space inside.

As tråkigt när man är sjuk och kan knappt lyfta sig, så imån får jag ta igen dessa dagar jag bara degat! Känner mig så blöööääääää 
Imorse när jag vaknade så ville jag somna om igen, min dröm den var perfekt, har inga ord kändes som om det hände på riktigt och jag ej sov. Men så klart så måste man vakna upp ur drömmen :/ blev så deppig när jag insåg att det ej var sant och att jag bara drömmde buhu! 
 
Ne nu får jag göra något innan jag blir helt rastlös haha 
 
 

you need me , i dont need you!!

Jag må vara den dåligaste på att blogga, men helt ärligt så har jag börjat glömma saker. Det börjar bli jobbigt i längden för folk tror man ignonerar en, men så är det inte, i två veckor nu cirka har jag tänkt ringa upp min kusin men har glömt det varenda jävla gång och sedan kommer jag på det när det är sent.. Jag känner mig elak men jag gör det inte medvetet! 
Finns en sak som jag kan irritera mig på, då jag vet själv att jag måste gå ner i vikt och jag respekterar alla som säger till mig att jag gått upp och det är inte hälsosamt, men då kommer ju dom som säger "nej du behöver inte gå ner i vikt" Visst dom kanske säger det för att jag ska må bra och bli glad. Men istället så får det mig att tänka " ska du säga som är smal och kan få på dig allt! och sen varför säger du så när du vet att jag är stor, är det för att du vill ha all uppmärksamhet när du står bredvid mig?" haha dumma tankar men såna samtal har min hjärna med personen som säger så till mig haha. 
 
Sen när någon frågar mig "varför gör du detta?" så är ju mitt svar "för att vara hälsosam!", men det är bara en sak utav hundra andra anledningarna. Tänk er att gå på en fest/koncert och ha på er den klänningen ni alltid velat ha utan att någon mage eller ryggfett osv syns, sen att alla blickar fastnar på dig just dig och att alla säger "gud vad vacker hon är", det är det jag  vill känna när jag går någonstans, Inte "fan va ful" blicken, alla som kollar snett på en eller som går rakt in i en som om att han/hon inte såg mig haha.. 
 
Nu skrev jag av mig helt tomt i skallen nu .. ska ta och kolla på en film. Godnatt!! 
 
 

Amor vincit omnia, StayStrong

Äntligen så har jag bestämt mig för att göra 2 tattoos, har haft beslutångest över vad jag ska välja osv, men nu har jag bestämt mig för att göra:
 
"Amor vincit omnia" 

 
Och "Stay Strong" 
 
 
Och nu medans jag kollade runt på olika bilder för att kunna visa vart jag vill ha dom så såg jag en tredje tatuering jag skulle vilja göra också ahhaha.. Nä men efter nyår så ska jag göra dem, har väntat länge men hade ju ej bestämt mig, nu återstår det att hitta en bra tatuerare som inte kostar så jädrans mycket och som har fina stilar till texterna :) Lööve it cant wait! 
 

This is a pitched one

Herregud vad tråkigt jag har haha känner mig helt bläää, har ej tränat nu på 3 dagar, var i malmö/köpenhamn och så jobbade jag idag och hade gäster så har ej haft tid och nu är gymmet stängt :( Aja imån blir det att ta igen dessa tre dagar då fan ska de kännas haha :) 
Ja allvarligt suger på att blogga så vet ej vad jag ska skriva.. Men ska försöka uppdatera vikt gången så mycket jag kan då jag ej har en egen dator och jag har inte så stort sug för att sitta framför den ändå haha :P 
 
Saknar min dusa!